FineArt,  Foto

MOLN, så enkelt men ändå så vackert

Himmelskt vackert (1)

Kameran över axeln, som vanligt, när jag är ute och går min promenad. Lyssnar på en podcast istället för stadens trafikbrus. Går och njuter av att bara få vara ute. Solen börjar gå ner och det där sköna foto-ljuset börjar visa sig. Allting blir lite vackrare.

Man vet aldrig om man hittar en bild. Det är tillfälligheternas spel. Det gäller att ha turen att gå förbi just det där stället just i det där ögonblicket för att det ska bli en bild. Och hittills har jag inte sett något. Men promenaden är inte slut.

Så tittar jag upp. Himmeln är täckt av vackra moln. Det är vackert. Ja, faktiskt otroligt vackert. Men det blir oftast bara slätstruket på bild. Det är svårt att fånga det storslagna som hela himmeln på en liten ruta som antagligen inte är större än mobiltelefonen. Så det får bli en minnesbild istället 🙂

Jag står där och funderar lite på vad molnen liknar. Tittar på just den där utväxten. Eller den där gropen. Så när jag klipper bort vyn och bara tittar just där, då ser jag bilden. En i mina ögon fantastisk bild! I alla fall på displayen bak på kameran. Och det dröjer inte länge innan jag fångar en till.

Jag är nöjd. Jag har fångat ett ögonblick idag också. Det ska bli spännande att se hur de blir när jag kommer hem. Jag är förhoppningsfull. Det borde bli bra. Jag hoppas det blir bra…

Jag vet vad jag tycker. Men frågan är, vad tycker du? Värd att hänga på väggen? Eller bara kul att se, nu scrollar jag vidare?

Moln i solnedgång
Titel: Himmelskt vackert (2)
Himmelskt vackert (2)

Lämna ett svar